Diensten

Lees meer over de diensten van Straqs

l

Straqs schetsen

Jouw bedrijf of publiek eens laten zien waar de toekomst naar toe gaat?

Iedereen leest of hoort wel iets over nieuwe technologie├źn die heel snel opkomen en markten disruptief veranderen. Dat lijkt allemaal ver weg maar is dichter bij dan je denkt!

Ik verzorg presentaties waarin ik de toekomst schets en laat zien hoe nieuwe technologie snel bestaande businessmodellen kan veranderen. Denk daarbij aan blockchain, kunstmatige intelligentie, machinelearning en virtual en augmented reality. Ik verbind deze ontwikkelingen heel concreet met de huidige markt waar je met je bedrijf in zit.

w

Straqs sparren

De wereld verandert snel. Het is goed, om eens bewust afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en van een afstand naar de huidige organisatie te kijken. Dit is niet makkelijk, wel nodig.

Waar wil je als bedrijf over enkele jaren staan? Het is belangrijk eens in rust en met een goede sparringpartner te onderzoeken in welke markten en met welke diensten of producten jouw organisatie over enkele jaren nog steeds succesvol is of kan worden. Dit vormt immers de basis van jouw handelen in de komende jaren.

Ik bied graag de omgeving daarvoor en spar met jou over de toekomst van je bedrijf.

Straqs adviseren

Welke stappen kun je nu nemen om straks je doel te bereiken?

Als de ambitie staat, is de volgende stap, hoe die te bereiken. Dan gaat het om relevante markten en  producten of diensten. En natuurlijk de eigen organisatie. Jouw mensen.

Wat ga je de komende jaren veranderen?  Concreet maken van keuzes en het stellen van realistische doelen. Geen lange rapporten dus, maar eerlijke en concrete adviezen op basis van gedegen kennis en ervaring. Advies, waar je direct wat mee kunt om jouw ambitie te bereiken.

Ik ondersteun je graag om deze stappen samen met jou uit te zoeken en te bepalen.

Straqs implementeren

Hoe implementeer je de verandering straks in jouw organisatie?

De organisatie gaat veranderen en dat betekent dat ook de medewerkers mee moeten. Anders denken en doen betekent voor veel mensen een enorme cultuuromslag.

Ik pak graag mee aan om deze stappen ook in de praktijk om te zetten. Denk daarbij aan projectbegeleiding of interim-management.

Een keer sparren over straks?

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.